ПАУЛА ЛАЙТ – В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ

ПУБЛИЦИСТИКА и ЛИТЕРАТУРА

ИЗБОРИ – ПРИЗИВ

Posted by paulalight на 22.05.2009

ПРЕДИЗБОРНО ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
СКЪПИ МОИ ПРИЯТЕЛИ И СЪНАРОДНИЦИ,
Предстоят парламентарни избори и ония, които с деянията си ни донесоха толкова страдания и неволи може отново да бъдат избрани с 10 – 15 % от българските граждани, защото другите, отчаяни, обезверени и отвратени, са си останали в къщи. Така, мандат след мандат, ще гледаме все същите недостойни и презирани от нас лица в ролята на народни представители и те ще определят съдбините ни, ще имат имунитет при разследване за корупция, ще черпят блага. Защото вашите неподадени гласове ще бъдат разпределени между тях. Нека не го допускаме! Ако си останете в къщи и не гласувате, това НЕ Е НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ, а услуга в полза на хората, които искате да изритате вън от политическия живот. Моля ви, ако не харесвате никого от кандидатите на политическите партии, все пак, гласувайте. Гласувайте с бюлетина, в която сте зачеркнали всички. По този начин ще попречите да получат от държавата субсидии и за вашите гласове лица, които не одобрявате. Излезте и подайте вота си! Ако съединим много малки пламъчета, ще запалим клада, на която ще изгорим или поне поопърлим злото. Нека политиците видят, че народът ги уволнява! Нека пред света грейне истината, че сме хора, а не стадо овце! Целта е проста. Ако парламентарните избори завършат, например, със 70% гласували и 40% недействителни бюлетини, това ще бъде достатъчно основание да се твърди, че Избирателният закон не отразява волята на избирателя и да се подеме борба за РЕФЕРЕНДУМ за смесена или мажоритарна система при изборите, както и за това, ако не са гласували 50% + 1, изборите да не бъдат легитимни. Това ще ни даде шанс да не гледаме ден след ден, за цели десетилетия, едни и същи лакоми, корумпирани и долни нищожества, седнали зад банките в Свещения храм на народовластието. Това ще бъде крачка напред, колкото и плаха да е тя. Запомнете, че ако пуснете бюлетина, в която сте зачеркнали всички кандидати, ще се отчете като недействителна, но гласът ви ЩЕ СЕ БРОИ! Нека Светлината ви озарява и закриля!
Паула Лайт

Advertisements

8 Коментари to “ИЗБОРИ – ПРИЗИВ”

 1. Agrafena said

  Огромное количество информации о производственном потенциале РФ: введение соискателя в должность, динамика дохода, переоценка фонда собственности и человеческие ресурсы, а также эффективность экономики.

  –––––––––––––––-
  Источник: http://www.free-many.ru

 2. Zashited said

  прочитал с большим интересом — очень очень понравилось

 3. Иванка Русева Иванова said

  За г-жа Лайт
  Всъщност как започна всичко, от къде…от един чирпански електронен вестник….
  http://portalch.psybnc.thenetbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=221&Itemid=51#jc_allComments
  започна го човек с широка исторически знания и образование /самороден талант/, журналистическа опитност, с твърде резки оценки към хората и събитията, човек с твърде свободно време / по независещи от него причини…../, човек-окултист поради досега на родителите му с окултната линия на един български ясновидец и учител/, човек, който обича да цитира Яворов в книгите си по магия……., човек, който създаде с помощта на приятели следния литературен вестник:
  http://vira111.wordpress.com/2008/08/30/wl/
  Г-н Лайт е и член на СБП:
  http://pisatelite.org/e107_plugins/content/content.php?author.5
  Е, вече не е никак трудно да се досетим кой е г-н Лайт……..

  Не е масон, не е гуру, не е политик, но е поет, журналист, член на СБП, спечелил е няколко републикански награди по литература, написал е множество поетични книги, от които 6-7 са издадени, участва в множество литературни четения из страната, основател е на Литературно електронно списание. Притежава богат арсенал от окултни книги, завещани на баща му от основателя на едно окултно общество /основано някъде около 1910 г./ в България- ОПИДБ……….
  От там той черпи своите духовни търсения.,,,,,,,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: